"BIO JE NASILNIK, UBICA I NARKOMAN" Meštani nisu štedeli reči za Rašida Sakića, od njegove žene ni traga!
Foto: Printscreen/Foto: facebook/Wallie Islam

U Loznici živi i veliki broj članova familije Sakić. Ekipa Kurira juče je posetila Loznicu, a tom prilikom otišli su u kuću u kojoj je nekada živeo Sinan.

 U oči odmah upada spaljena kuća. Za taj požar Sinanova udovica Sabina svojevremeno je optužila upravo Rašida. Izgoreli krov, razbacano đubre po dvorištu i hrpa neplaćenih računa pokazuju da u njoj niko ne živi.

Tu se nalazi i Sinanova kuća, u kojoj sada živi njegova sestra, a Rašidova tetka. Ona se pojavila na prozoru kada joj je ekipa pozvonila na interfon, ali nije želelad a komentariše Rašidovu smrt.

- Nemam ja šta da vam pričam o njemu. Njegova dela su dosta rekla o njemu, a i majka mu je živa, pa nju potražite - poručila je kratko tetka pokojnog Rašida.

Za razliku od nje, komšije su bile nešto rečitije.

- Ne znam šta bih vam rekla, on je haos napravio za života. Što se mene tiče, neka mu je laka zemlja i neka mu bog sudi. On je toliko zla i stresa naneo ovoj porodici da je to strašno, pa i Alen nije dete za primer, ali ono što je on radio je strašno. Pogledajte ovu kuću, nova a spaljena, niko to ne bi normalan uradio. Mene samo plaši što ljudi nisu svesni koliko je on lud, brine me samo da nije ko u filmovima režirao svoju smrt. Od takvih se mira nema ni kad ih zemlja proguta - rekla je komšinica.

U centru grada su svi rekli da su čuli da je Rašid preminuo u zatvoru, ali da bi više voleli da pričaju o pokojnom Sinanu nego o njemu. Oni su otkrili i da o njegovoj udovici dugo nema vesti. 

- Ajmo o njegovom ocu... O ovom nasilniku, ubici i narkomanu šta da vam bilo ko priča. Uništio je porodicu, uništio je sve. Jadna ona njegova žena, ko zna gde je završila, kao da je u zemlju propala, nigde je nema. U tom stanu više niko ne živi. Ona je u njemu živela, a on je ponekad svraćao kad nije bio u bekstvu ili u zatvoru. Bio je strah i trepet i mladima i starijima, tukao je ovde nedužnog mučenog čoveka nasred ulice ispred radnje koju drži ceo život, onda onog što je ubio, ma, ljudi, verujte mi, svima nam je laknulo - rekao  je jedan stanovnik Loznice za Kurir.

CELU NOĆ PROVEO BUDAN ZBOG SINA! Evo kako Sloba Radanović provodi vreme kada ne nastupa, Jelena se oglasila i sve otkrila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading