Veljko
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Kamere su ovoga puta pratile su kako izgleda jedan trening Cecinog sina Veljka Ražnatovića, koji se godinama već bavi profesionalno bavi boksom.

On važi za najboljeg srpskog boksera u kruzer kategoriji, a treninge ne propušta već je veoma posvećen njima.

Pre nekoliko godina Veljko se sa svojom porodicom odselio iz Beograda za Titel, gde žive mirnim porodičnim životom.

Iako živi u Titelu, Veljko gotovo svaki dan putuje za Novi Sad kako bi odradio svoj trening, ali u poslednje vreme Veljko trenira u Beogradu jer je tu Bogdana sa bebom.

- Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma i posao i sve ostalo - kaže Ražnatović.

A koliko je Veljko Ražnatović posvećen sportu, govori i to da u budućnosti planira da pokrene bokserski kamp za decu. Kako je prvak Srbije u boksu u kruzer kategoriji istakao, bokserski kamp koji pokreće za decu biće pristupačan za sve, kao i da se odlučio za to jer je sport bitan za odrastanje svakog deteta.

Podsetimo, Veljkova supruga Bogdana Ražnatović porodila se pre na drugi dan Vaskrsa i na svet donela sina kome su dali ime Krstan. A u 31. epizodi dokumentarno-igranog serijala "Ceca show" kamere "Blic" tv-a pratile su šta se sve dešavalo na drugom porođaju Bogdane Ražnatović.

EVO KAKO SE ČOLA PRIVATNO PONAŠA! U restoranu uvek radi jednu stvar, oglasila se njegova prijateljica i sve razotkrila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading