PROCURILE PRIVATNE FOTKE BOGDANA SREJOVIĆA I JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ Ne mogu da se suzdrže i obuzdaju, opustili se, kamere sve snimile! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Ugostitelj Bogdan Srejović, javnosti poznatiji kao bivši dečko Cece Ražnatović već neko vreme uživa sa izabranicom Jovanom Ljubisavljević, voditeljkom i bivšom učesnicom jednog rijaliti programa u kojem je javno ostavila tadašnjeg dečka Luku kako bi otpočela romansu sa Stefanom Karićem. I ta priča neslavno je završena, a atraktivna brineta sreću je pronašla pored Bogdana od kojeg se gotovo i ne odvaja.

Iako su u početku demantovali navode da su zajedno, par je nedavno odlučio da se ne krije, a sada su u jednom prestoničkom restoranu proslavili njegov 40. rođendan gde su naočigled svih razmenjivali nežnosti.

Naime, bivša učesnica rijalitija na svom "Instagramu" podelila je fotografiju na kojoj se grli i strasno ljubi sa Srejovićem, a sve oko njih odisalo je luksuzom.

Tu su bili vatrometi, skupoceni šampanjac, bogata trpeza i raskošna torta, a najviše pažnje privukli su osmesi na njihovim licima koji su jasni pokazatelj da uživaju u ljubavi.

Inače, bivši dečko Cece Ražnatović ima ćerku sa bivšom manekenkom Zoranom Tasovac, koja je u srećnoj vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. On je nedavno, kako mediji pišu i svoju naslednicu upoznao sa sadašnjom izabranicom Jovanom.

TAKMIČARI ZANEMELI! Maja Marinković obukla minijaturni kupaći, intima se bez cenzure vidi, bez blama sve pokazala (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading