Poznati
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Estradno nebo nikada nije mirno, neretko smo svedoci brojnih rasprava i svađa među "estradnjacima", ali ovi sukobi su, definitivno, bili najzapaženiji.

1. ZORICA BRUNCLIK I MILOŠ BOJANIĆ

Još jedan u nizu rijaliti sukoba koji je završio na sudu, a Miloš Bojanić je je tužio Zoricu Brunclik jer ga je nazvala „pedofilom, lažovom i trulom prostatom“ i uz to ga pljunula u lice. Zorica se rasplakala na suđenju, dok je Miloš odbijao da priča o svemu, navodeći da je incident daleko iza njih.

2. ACA LUKAS I ŽELJKO ŠAŠIĆ

Što se tiče najdužih sukoba na estradi, nemoguće je zaobići Acu Lukasa i Željka Šašića, budući da su oba pevača rado i često komentarisali životne odluke onog drugog, što na pompezan, što na duhovit način. Razlog sukoba u ovom slučaju bila je žena, ali Vuksanović i Šašić nisu zakopali ratne sekire ni nakon što se Sonja razvela i od Lukasa. Štaviše, to je poslužilo i jednom i drugom kao povod za novi arsenal prozivki i uvreda.

3. VESNA ZMIJANAC I ZORICA BRUNCLIK

Zorica se još jednom našla na našoj listi, ali ovog puta ne zbog najburnije svađe na estradi, nego zbog najduže. Ona i Vesna nisu govorile 29 godina, jer je Brunclik preotela Miroljuba Aranđelovića Kemiša od Vesne Zmijanac, a posle decenija uvreda dve pevačice su javno pružile ruku pomirenja na Zoričinom koncertu 2014. u Areni, kada su se pojavile zajedno na sceni.

4. SEKA ALEKSIĆ I DARA BUBAMARA

Preko medija su zaratile i dobre prijateljice i koleginice. Sve je počelo tako što je Dara u Areni zakazala koncert 21. aprila, a odmah potom je i Seka objavila termin svog koncerta - 14. april, što je razbesnelo njenu "prijateljicu". Borba za publiku posvađala je bliske drugarice, a kao Darina podrška ubrzo je stigla i Jelena Karleuša koja je ovaj Sekin gest ironično okarakterisala kao čin "dobrog prijateljstva".

5. DARKO LAZIĆ I LJUBA ALIČIĆ 

Ljuba Aličić i Darko Lazić godinama su gradili prijateljski odnos, a Darko je neretko isticao da je Ljuba njegov idol.

Iako je bilo obostranog poštovanja među dvojicom kolega, Ljuba je odbio da otpeva pesmu na proslavi povodom rođenja sina Darka Lazića i time navodno uništio Laziću veselje i tako bitan dan.

Nakon toga, pojavili su se navodi u medijima da je Darko komentarisao Ljubu s dozom nepoštovanja, kao i da je omalovažavao njegovo pevanje, zbog čega je Aličić javno odgovorio:

- Darko je dobar pevač, koji je pobedio s mojim i Šabanovim pesmama. Bio mi je drag, ali ne znam zašto se toliko promenio. Dolazio je ovde u Šabac svaki drugi dan, a meni se nije javio, iako smo dobri i znam mu roditelje. Darka više neću ceniti i poštovati jer je rekao da sam sujetni matorac. Ne mogu da budem sujetan jer sam mnogo bolji pevač od njega. Da se rodi ponovo, neće pevati ni približno kao ja. Bio sam mu na proslavi kad je dobio sina, pevao sam sat vremena, a posle čujem da sam mu pokvario veselje. Neka mu je na čast - rekao je Ljuba Aličić svojevremeno za Svet.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading