Live Production
Foto: Promo/foto: Live Production

More posetilaca pohrlilo je na Ušće već u 19h kada su festivalske kapije otvorene i prvo veče ovog festivala nadmašilo je sva očekivanja, pretvorivši Beograd u PRESTONICU dobrog provoda i uspomena koje se večno pamte.

Desetine hiljada posetilaca prošlo je kroz festivalske kapije na Ušću, tokom prvog od tri festivalska dana, a brojke će se utrostručiti VEČERAS i SUTRA, kako najavljuju organizatori iz SKYMUSIC-a. Beograd će okupiti sve generacije i ljubitelje novog i modernog zvuka i opravdati svoju titulu ultimativne evropske party destinacije. 

Ušće je sinoć ujedinilo čitav region - posetioci iz svih zemalja Balkana uživali su u performansima koje su pripremili izvođači. Dugo očekivani nastupi Voyage-a, Nucci-ja, Zere Henny-ja, Popova, Desingerice, Pljugice i mnogih drugih nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a veče su obeležila i tri velika iznenađenja: Voyage je najavio NOVI album 15. septembra, PRVI SOLISTIČKI KONCERT sa Nucci-jem u Beogradu, Nucci-ja je publika izglasala kao hitmejkera godine, a Zera je premijerno izvela NOVU PESMU, samo za publiku na Ušću.

Na istom mestu publiku večeras očekuju Senidah, Mahrina, Rasta, Corona i Rimski, Amna, Mili i MNOGI DRUGI izvođači i IZNENAĐENJA koja Belgrade Music Week čuva za publiku kao kec u rukavu. 

Ograničen kontingent regular ulaznica dostupan je putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs i na prodajnim mestima na blagajni Štark arene i u tržnom centru Rajićeva, kao i na svim prodajnim mestima – trafikama Moj Kiosk, na preko 1.000 objekata širom Srbije, a kapije će za sve posetioce biti otvorene od 19:00h.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading