dejan savićević
Foto: Alo/Alo

Da su najveći i najuspešniji ujedno i najobičniji i najpristupačniji, te da iako im finansije to omogućavaju žive kao sav normalan svet, dokazao je Dejan Savićević.

Naime, proslavljeni fudbaler je ovog leta odlučio da svoju jahtu na kojoj smo ga fotografisali svake godine usidri i umesto da s njom plovi Jadranom i uživa u luksuzu i intimi koju mu ona omogućava, on se opredelio za kopno.

Ekipa Alo! je uslikala Deja i njegovu izabranicu Jelenu na ostrvu Sveti Nikola u Budvi, a iako se trudio da prođe nezapaženo, to mu nije pošlo za rukom. Čak ni šorts domaćeg brenda koji je imao na sebi, a koji staje dvadesetak evra, kapa, ležaljke od 30 evra i skromno piće koje je konzumirao nisu mu pomogli. Turisti koji su se zatekli pre dva dana na istom mestu na kojem je bio legendarni Dejo Savićević bili su oduševljeni što ga vide na samo par metara udaljenosti. Prilazili su mu pozdravljali ga, a on je potpuno neopterećen svojim razgolićenim izdanjem i opuštenog stomaka, a mokar od vode, neometano ćaskao. Nakon toga, ušao je u vodu sa svojom lepšom polovinom, otplivao, a onda se vratio i prepustio čarima ležaljki ispod suncobrana.

Dejo, majstore, pa ti si bog, baš si se opustio, života mi mog, mogli bi da budu novi stihovi starog hita grupe Kuguarsi.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading