Dejan Savićević paparaco
Foto: Privatna arhiva/Alo

Nekada velika fudbalska zvezda, a danas još uvek poželjni sportista za kojim su se na plaži okrenule sve cice, uprkos tome što  mu je društvo pravila žena, ponašao se kao sav normalan svet. Na ležaljci je cirkao pivo sa ukusom pomorandže, dok je njegova supruga uživala u ceđenim sokovima.

Kada im je želudac dao alarm da je vreme za ručak, smestili su se u obližnji restoran gde su naručili morske plodove, salate i domaći sir. Dejo je prednjačio u konzumiranju hrane, jer je očigledno bio više gladan nego njegova lepša polovina, ali i što, za razliku od nje, ne vodi preterano računa o svom fizičkom izgledu, što se moglo primetiti po njegovom stomaku.

Sa ribe i lignji prešao je na sir i hleb, što je očigledno bila poslastica za njega.

Kada je završio, ustao je od stola da se posluži čačkalicama, a onda se zajedno sa gospođom uputio nazad na ležaljke. I dok je ona uzela knjigu, Dejo je zahrkao snom pravednika, sa šeširićem preko lica.

 Odustao od luksuza na jahti

Proteklih nekoliko godina, ekipa Alo! je uglavnom fotografisala Savićevića na luksuznom plovilu koje je u njegovom vlasništvu, a sada smo ga, već drugi put za manje od mesec dana, uslikali na plaži. Da li je u međuvremenu dobio morsku bolest ili mu jednostavno ne prija da plovi, nije nam poznato.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading