Marina Visković
Foto: Printscreen/Instagram

 

Marina Visković ne miruje!

Pored toga što svako malo iznenadi publiku novom pesmom i sve skupljim spotovima, ova atraktivna brineta ima svoju modnu liniju, aktivna je u teretani, odlazi na boks i taman kad su se svi pitali da li je došlo vreme da nađe dečka, popularnoj Viskozi to nije ni na kraj pameti.

Ona ima novu biznis ideju koja se rodila iz ljubavi prema ne tako popularnom sportu u Srbiji - golfu!

Kako nam je otkrio izvor, Marina je poslednjih godinu dana izuzetno zavolela ovaj sport na koji često odlazi sa prijateljima, a iz velike ljubavi rodila se i ideja da otvori svoje privatne terene za golf.

- Kako u Srbiji ne postoji veliki broj terena za golf, Marina je rešila da razradi projekat o otvaranju jednog privatnog kluba koji bi imao svoje terene, a gde bi se okupljali svi oni koji su pravi ljubitelji ovog sporta. Ona želi da to bude jedan pravi luksuzni prostor u kojem bi članovi mogli maksimalno da se opuste i uživaju, a koji bi posedovao i restoran s raznolikom kuhinjom - kaže izvor, i dodaje:

 

- Takođe, služila bi se najbolja pića, a uz sve to članovi bi imali mogućnost da na golf terenima budu do kasno u noć, jer je ona već počela da razmišlja i o rasveti koja bi doprinela tome da članovi kluba ostanu što duže.

Marina redovno na svom Instagram nalogu objavljuje fotografije i video-snimke iz jednog golf kluba gde često odlazi, a sudeći po osmehu koji ne skida s lica, definitivno je pronašla biznis ideju.

- Maki baš zna da nas iznenadi svojim idejama, s njom nikada nije dosadno, pa verujemo da neće biti ni ovoga puta. Sve što je dosad zacrtala da će uraditi, to je i ostvarila. Iako zna da su ulaganja velika, čvrsto je rešila da se baci na ovaj posao. Veruje da ljudima treba približiti sportove koji nisu toliko popularni, a golf je, kako ona kaže, prava relaksacija i beg od problema - završava izvor Alo!

 

Preventivno deluje na partnera

Marina je nedavno objavila pesmu „Preventivno“ u kojoj svom dečku poručuje da se ne igra s njenim emocijama, jer je u stanju da napravi haos. Kako je istakla za medije, najviše se gadi ljudi koji manipulišu tuđim emocijama.

- Oduvek su mi se gadile i žene i muškarci koji manipulišu tuđim emocijama zarad nekog višeg cilja. To rade zato što su iskompleksirani ili zato što su ušuškani u zonu komfora gde se neke stvari podrazumevaju i gde partnere gledaju kao predmete. Mrzim takve odnose i nikada ne bih mogla da živim bez strasti. Meni ne treba staratelj, nego prijatelj, iznad svega poštovanje i ljubav, na kojoj se radi - rekla je Marina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading