Kija Kockar i Sloba Radanović
Foto: Alo/Printscreen

Sloba Radanović priznaje da se kaje što je prevario bivšu suprugu Kiju Kockar, ali mu ona ipak ne prašta.

Pevač Sloba Radanović leto provodi radno na Crnogorskom primorju, a u jednom intervju je priznao da se iz korena promenio.

Kija Kockar i Sloba Radanović

Printscreen

 

- Danas mi je drug pokazivao neke snimke gde se kolege polivaju na bini, zgranuo sam se - kaže pevač i priznaje da kad god morališe da mu se to obije o glavu jer ga podsete na to šta je uradio bivšoj supruzi Kristini Kiji Kockar:

- Oni se uvek dodaknu toga da ja morališem, a prevario sam ženu. Pa dobro, nije to baš tako kako oni predstavljaju. Uvek gledaju da nekako njihov greh izgleda manje u odnosu na to moje, a ja sam se za svoje grehove pokajao. Iz korena sam se promenio i možda je to jedini moj greh koji sam imao u životu - rekao je Radanović za emisiju "Ekskluzivno" i dotakao se negativnih komentara koje dobija na društvenim mrežama:

- Ne dotiču me negativni komentari, ljudi koji pišu loše o meni ne mogu da me iznerviraju i da utiču na moje raspoloženje. 

Kija se potom oglasila i istakla da njenom bivšem treba Bog da oprosti.

- Samo ću reći 16.10.2019 godine, a nije u pitanju prevara. Neka mu Bog oprosti, ja nisam Bog, ja ne mogu i neću - rekla je voditeljka za Informer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Tina

30.07.2023 17:18

Sloba je svoje grehe ispravio zato danas ima i zenu i sina i porodicu