SPAVA SA DIVLJIM ŽIVOTINJAMA Gagi Jovanović odveo ženu u divljinu, jedu samo puževe i biljke
Foto: Printscreen/instagram

Glumački par Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović poslednjih godina žive na tri adrese, u Zemunu, na Zlatiboru i u Herceg Novom, a ovakav način života im veoma prija. Najmanje vremena provode u Beogradu, gde dolaze samo kada je to neophodno, a Gagijevo omiljeno mesto je njegov dom u Ribnici kod Zlatibora gde uživa daleko od gradske vreve, okružen pirodom.

Do njegovog imanja ne može da se dođe lako, već zemljani put vodi do kuće koja je ušuškana u hrastovu i bukovu šumu. Pogled iz kuće vodi ka pašnjacima gde pastiri vode ovce na ispašu, a supruzi je ispunio želju, te par poseduje i nekretninu na moru u Crnoj Gori. Gagi je priznao da živi kao Gorštak, te da se brinuo kako će se njegova supruga navići na ovakav život.

"Odlučili smo da imamo mir, da živimo sa prirodom, da budemo u prirodi. To smo zajedno shvatili, baš sam pomislio da će to biti teško, da se ona pomeri iz grada, da ode u šumu, na planinu, da živi sa nekim Gorštakom tamo. Branki se to dopalo, napravili smo naš mali raj na planini. Moralo je tu da bude i mesta za primorje, Branka to mnogo voli, boravak kraj mora se podrazumeva", rekao je Gagi Jovanović, a Branka Pujić je istakla da je ponosna na snalaženje u kuhinji.

"Kuvam i spremam na 'smederevcu', tek sad doživljavam svoj vrhunac kulinarskog umeća. Mama me je učila da spremam pužiće, to ima specifičan ukus kad je u 'smederevcu', evo, pohvali me, Dragane... U punom smo kontaktu sa prirodom", rekla je Branka u emisiji "U krugu porodice".

"Imamo naš mir. Ispod drvene kućice je prostor, tu je sto za bilijar, sto za stoni tenis, pikado, ima tu dosta sportova koji mogu da se igraju. Mnogo toga lepog je tu, šetnje su tu najlepše od svega", poručio je Dragan Jovanović, a Branka je dodala: "Slušamo ploče, kad se najedemo projice. Imamo kasete, božanstvene neke, nikad nismo toliko plesali kao na Zlatiboru".

U jednom intervjuu Gagi je opisao kako je izgledao njegov susret sa lisicom, koja je došla da ga poseti. Došla je u njegovo dvorište, a on ju je ugostio tako što ju je primio u dom i spavao sa njom nekoliko dana. Posle toga ju je pustio, a često se dešava da mu dođe u posetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading