Dragan
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Anđela Jovanović oglasila se ovim na svom Instagramu i čestitala mami Branki rođendan. Naime, ona je objavila niz njihovih zajedničkih fotografija, a uz to napisala emotivnu čestitku.

 

 

- Majkice moja, jače svetlo od tvog još videla nisam. Hvala ti sto nas sve obasjavaš nežnošću, ljubavlju i dobrotom. Što si široka kao vasiona, što razumeš svakoga, što je tvoja vera u ljude dirljiva, a tvoja ljubav zaista bezuslovna. Inspiracija si svakog dana i ideal kome težim. Zahvalna sam što si baš ti moja mama! Srećan 60. rodjiš voli te tvoja ćerkica do neba! - poručila je Anđela majci, dok su se ispod objave nizale čestitke.

Inače, Gagi Jovanović i Branka poslednjih godina vreme provode uglavnom u prirodi, a njihova oaza mira je u drvenoj kući na Zlatiboru.

 

Još dok smo se zabavljali Branka je želela da živimo na moru. Nedavno smo spojili Zemun, planinu i more. Zlatibor nam je na pola puta, pa možemo da se odmorimo na koju god stranu da idemo. Kad smo tražili da kupimo stan, nudili su nam i neke kuće. Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled, bilo da smo na moru, u našoj kući u Zemunu ili u brvnari na Zlatiboru - rekao je Gagi jednom prilikom.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading