Vuk Mob sa Tijanom
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Kako je Alo! danas ekskluzivno otkrio, reper Vuk Mob i pevačica Tijana Milentijević krili su više od mesec dana da su u vezi.

Odmah nakon saznanja, kontaktirali smo Vuka, međutim, on je ostao sudržan kada je potvrda u pitanju, ali sada je rešio da javno objavi fotografiju sa pevačicom i tom prilikom potvrdio naše tvrdnje, dok se Tijana nije odazivala na naše pozive.

Njih dvoje sijaju od sreće, baš kako to biva na početku, a ona pribijena uz njega odaje utisak navodne ljubavi i sigurnosti.

Tijana Milentijević baš i nema sreće kada je ljubav u pitanju, s obzirom da je sa svim prethodnim momcima turbulentno završila odnos, ali je vrlo simptomatično to što je brzo prebolela svaki ljubavni brodolom, te u kratkom razmaku ulazila u drugu vezu.

Vuk Mob sa Tijanom

Printscreen

 

Inače, Tijana je nedavno raskinula vezu sa tadašnjim emotivnim partnerom, a kao glavni razlog za tu odluku odlučila se za poslovnih angažmana i karijere.

- Nisam više zauzeta. Slobodna sam i više mi odgovara u ovom trenutku to. Posvećujem se karijere, usmerena samo ka tome - rekla je Tijana Milentijević i dodala da je ovu odluku donela jer prvenstveno želi da se posveti svojim prioritetima, a karijera je svakako jedan od njih.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading