Mirko Kodić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Aleksandar Kodić (30), sin slavnog harmonikaša Mirka Kodića, preminuo je 28. oktobra u svom stanu na Karaburmi. Danas se na groblju Lešće održava njegova sahrana. 

Neutešni Mirko ispred kapele prima saučešće. Nem od tuge, stajao je na vratima, a pojavili su se i Aleksandrovi školski drugari, sa kojima je proveo detinjstvo. Mirko se vratio u kapelu, gde se nalazi sanduk pokojnog Aleksandra. Kodić je nastavio da prima saučešće, prenosi "Republika". 

Na groblje su od poznatih stigli Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Goca Šaulić, Vera Matović, Viki Miljković, Era Ojdanić, Aca Ilić, Dragan Kojić Keba sa ženom Oljom i sinom Igorom, Ilda Šaulić sa mužem Bojanom, Goran Vukošić, Šeki Turković...

Podsetimo, mnogi su se potresnim čituljama oprostili od Aleksandra, a oglasila se i njegova majka, neutešna od boli.

- Živote majkin, sve majkino na svetu, dušo moja! Ljubila majka sina svog jedinog! Zašto me, sine, ostavi, rekao si da nikada nećeš! Šta će pusta majka bez tebe, za tebe je majka živela! Niko mi nije javio da dragi Bog ima neki plan za tebe... Samo On zna zašto mi te je uzeo, trebaju mu samo čiste duše! Do sada te je majka čuvala i pazila, a od sada neka te anđeli čuvaju. Ljubi majka - stoji u čitulji koju je napisala Jasna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading