PLATIO JE DA GOCA TRŽAN SAMO NJEMU PEVA, A ONDA SU GA UHAPSILI Reč je o ovom biznismenu, a ovako je pevačica govorila o njemu
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pre više od dve decenije pevačica Goca Tržan zakazala je solistički koncert u Sava centru, međutim, sve karte za isti kupio je samo jedan čovek. O tome su mediji tada danima brujali, a malo ko zna da je karte kupio biznismen koji je nakon toga, navodno, bio i hapšen.

Tim povodom u to vreme oglasio se Gocin menadžer i kum Gane Pecikoza nakon čega je pevačica sa njim prekinula saradnju.

On je tada izneo da se radi o marketinškom triku pevačice, ali je ona to oštro demantovala.

- Da je to istina mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Sava Centar. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku. U tom trenutku ja sam izdala album "Želim da se promenim". Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu - objasnila je Goca.

Sada se pak na Tviteru pojavila slika spornog biznismena koji je navodno otkupio sve karte za taj nikada održani, a zakazani nastup. Reč je o bivšem partneru pevačice s kojim se zabavljala pre braka sa Ivanom Marinkovićem.

Bivši dečko Goce Tržan ostavio je u njenom životu, pored lepih uspomena i ozbiljne traume. Naime, iako nikada nije imenovala osobu pored koje je pretrpela ozbiljno nasilje, Goca, koja je o tome govorila još 2017. godine, istakla je da je u svom emotivnom životu imala izuzetno težak period pre braka sa Ivanom, a mnogi su u tome prepoznali upravo Dragojlovića.

Dejan je pažnju javnosti ponovo privukao kada je bio hapšen tokom operacije "Kraba" zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju. 2016. godine Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi, prenosi "Story".

Podsetimo, Goca je u emisiji "Iz profila" govorila o nasilju kojem je svojevremeno bila izložena i tada je naglasila da se ne radi o njenom bivšem suprugu Marinkoviću.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading