Nastasija Stošić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka i verenica glumca Pavla Mensura, Nastasija Stošić, otkrila je da je prisustvovala porodičnom nasilju, te da ju je prizor izuzetno pogodio.

Nastasija se hitno oglasila na svom Instagram profilu, te otkrila šta se dogodilo, a dok je svojim pratiocima govorila na ovu temu, nije mogla da suzdrži suze.

Naime, Nastasija je bila svedok porodičnog nasilja o kom je sada javno govorila.

- Upravo sam kod Terazija prisustvovala porodičnom nasilju, pored svega taj muškarac je i malo niži od nje i sitniji. Plakala je dok je on njoj pretio, gurao je i vukao za ruku i govorio "Hajde brzo, m*rš kući". Ona evidentno nije htela da krene jer su je očigledno čekale batine kod kuće. Ja sam na to prišla, i krenula da se derem na njega i pozvala policiju. Tek onda su ljudi stali tu da vide šta se dešava. Njena mama je na kraju odbila da zove policiju - rekla je Nastasija u snimku koji je objavila. 

- Molim vas, uvek reagujte na ovo. Ta nemoć u njenim očima me je ubila. Mama je prvo rekla ispred njega "zovi policiju" da bi potom on uzeo dvoje dece na trotinetu i krenuo ka Slaviji, a ona sa najstarijom i najmlađom ćerkom ka Knezu. Samo je molim da mi se javi - napisala je ona i dodala:

- Nisu svima praznici u sreći i veselju. Ova dosadna društvena mreža nije samo za krpe i vaša napumpana usta. Dajte nekad da reagujemo na ovako grozne stvari - zaključila je ona na pomenutoj mreži.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading