Voditeljka RTS
Foto: Printscreen/Printscreen

Dnevnik RTS-a svake večeri počinje u dobro poznato vreme 19.30 časova, a ovo su situacije kada je program bio prekinut.

Pre trideset godina, 7. decembra 1991. godine mučne izveštaje iz Jugoslavije “na izdisaju” presekla je radosna vest – udala se Lepa Brena.

U tom trenutku je prekinut i Dnevnik od 19.30, kako bi se Brena i Boba obratili gledaocima. Jedna od najvećih zvezda ovih prostora izgovorila je sudbonosno “da” teniskom asu Slobodanu ‒ Bobi Živojinoviću u sali hotela “Interkontinental”, a gala slavlje se i decenijama kasnije prepričava uz grandiozne epitete.

Svadba je, navodno, kako su pisali mediji, koštala oko pedeset hiljada nemačkih maraka.

Drugi Dnevnik na Radio televiziji Srbije svake večeri počinje u 19.30 časova, a u retkim situacijama dešavalo se da ne počne na vreme.

Naime, početak Dnevnika je kasnio nekoliko minuta zbog hakerskog napada na sistem, saopštila je voditeljka na početku programa.

- Poštovani gledaoci, dobro veče. Izvinite što Dnevnik kasni nekoliko minuta. Već drugi dan naša kuća se suočava sa tehničkim problemima, nakon jučerašnje dojave o podmetnutoj bombi, večeras nam je sistem napadnut od strane hakera zbog čega se unapred izvinjavamo za moguće tehničke probleme prilikom emitovanja Dnevnika. Neke priloge nismo u mogućnosti da emitujemo po predviđenom redosledu, a neke uopšte nećemo možda moći da prikažemo - rekla je voditeljka RTS na početku Dnevnika.

Voditeljka Dnevnika Vesna Damjanić doživela je peh u emisiji uživo.

Naime, da nije lako snimati i voditi program koji se emituje uživo dokazuju i greške koja se desila jednom prilikom i kojoj su svedočili svi gledaoci u tom trenutku.

U ovom slučaju, došlo je do nesporazuma kamermana u programu uživo, zbog čega se voditeljka Vesna vidno iznervirala, a njena reakcija nasmejala je sve.

 

 

Vesna je prvo pogledala u jednu kameru, a onda u drugu, da bi se na kraju ipak vratila na prvu.

Nedavno je Voditeljka RTS saopštila je tužne vesti gledaocima Dnevnika.

Nada Perić Kovačević, dugogodišnja članica RTS-a, je preminula.

- Preminula je naša koleginica, Nada Perić Kovačević. 25. godina je radila na RTS-u, bavila se i zaštitom autorskih prava serije i filmova. Oproštaj je u subotu, 6. januara, na Novom groblju - saopštili su u Dnevniku na RTS-u.

Prijatelji i kolege oprostili su se od Nade.

U Jutarnjem programu RTS-a došlo je do jedne neprijatne situacije.

Naime, voditeljka emisije najavila je svoju sagovornicu i koleginicu tako da su se mnogi kraj mali ekrana nasmejali.

- Naša draga gošća je naša koleginica Nikola Dojčinović, odgovorna urednica muzičke redakcije Radio Beograda 1, dobro jutro i dobro nam došli.

Voditeljka očigledno nije primetila da je pogrešila ime svoje koleginice.

- Hvala ti, Nikoleta - ispravila ju je sagovornica.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading