Tina Ivanović
Foto: Printscreen/Printscreen

Poznata pevačica Tina Ivanović ostavila je javnost bez teksta  poslednjom objavom na društvenoj mreži, a reč je o fotografijama koje su zgranule javnost.

Njen venčani suprug Zvezdan, objavio je snimak i stavio opis:

- Evo kako Tina slavi Novu godinu - uz smajli koji plače od smeha.

Pevačica je bila vrlo raspoložena, podigla je u vazduh pištolj i sa terase opalila. Ipak, ljudi su se zapitali odakle pevačici dozvola za vatreno oružje, koje uopšte nije za šalu.

- Srećna Nova godina - rekla je uz osmeh pevačica na snimku, a onda je poslala i poljubac.

Podsetimo, pevačica Tina Ivanović (49) sina je dobila kada je bila jako mlada, a bivši muž joj nije dozvoljavao da ga vidi zbog čega je ona mnogo patila.

Sina Danijela su dobili dok je pevačica bila maloletna, a zbog neslaganja u porodičnoj kući, ostavila je porodicu, navodio je tada naš izvor.

Jednom prilikom se i Tina za medije ovim povodom oglasila.

- Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga - otkrila je Tina pre nekoliko godina u potresnoj ispovesti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading