Lea Kiš
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditeljka Lea Kiš sama je krčila put do uspeha. Osim zavidne karijere može se pohvaliti i skladnom porodicom koja je puna harmonije i ljubavi, a retko ko zna da je voditeljkin otac takođe bio dobro poznat javnosti.

Lea potiče iz imućne advokatske porodice, a njen otac bio je miljenik bivše Jugoslavije.

On se u mladosti bavio fudbalom, te je zbog velikog talenta menjao klubove koji su bili i van naše zemlje, te je voditeljka u detinjstvu često menjala mesto prebivališta.

Lea je nedavno na svom Instagram nalogu sa svojim pratiocima podelila fotografiju čuvenih „Partizanovih beba“, među kojima je i njen otac, Pavle Kiš.

- Ponosna na mog tatu - napisala je ona uz objavu.

Pavle Kiš odigrao je ukupno 50 utakmica u dresu Partizana, a onda je karijeru nastavio u PSV Ajndhoven i Bajer Leverkuzenu.

Pavle je nakon fudbalske karijere bio i pravnik, te je uplovio u vode advokature, gde je takođe bio cenjen i uspešan, a preminuo je 2018. u 79 godini.

Podsećanja radi, Lea Kiš Jokić je svoju karijeru je započela sa samo 15 godina kada se zaposlila kao voditelj na jednom radiju u Pančevu, a već sa 18 godina je počela da radi na TV Beograd.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Србислав

16.01.2024 19:28

Свака част њеном оцу а она се сва изобличила од ботокса или од чега већ. Многе не могу да се помире и да достојанствено носе године већ се унаказише у жељи да буду вечно младе.