MOJ KOSTA ZNA DA VOZI! Oglasila se Dara Bubamara nakon što je njen petnaestogodišnji sin objavio snimak vožnje u besnoj mašini
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Dara Bubamara je godinama unazad razvedena od supruga Milana Kesića, međutim, njih dvoje od prvog dana razvoda funkcionišu kao najbolji prijatelji jer imaju dete na prvom mestu.

Nova objava sina Dare Bubamare izazvala je dosta komentara, Kosta je objavio snimak kako vozi auto, a mreže su se usijale.

Sada se oglasila Dara Bubamara: 

- To vozi Kostin drug koji ima 18 godina i ima vozačku. Njih dvojica su išli do grada i Kosta je podelio snimak jer je to mamin auto, kakve veze ima, svašta? Narod odmah napao kako je Kosta vozio auto. Što mora da znači da je on vozio? Možda je stavio tuđi snimak, tatin na primer, čista glupost. Znam dosta klinaca koji voze auto po gradu, a imaju 15, 16 godina, pa nikom ništa. Kosta moj zna da vozi auto i vozi samo tu oko zgrade, po dvorištu, gde nema saobraćaja, vozi i kvad. Na ovom snimku nije on vozio nego njegov drug, ja sam im dala auto - rekla je Dara. 

Podsetimo, folk pevačica Dara Bubamara ponovo je na meti sugrađanja, a razlog je njeno bahato parkiranje po Novom Sadu.

Naime, Dara se, u toku današnjeg dana, parkirala nasred raskrsnice, a njeni besni sugrađani su odmah se uslikali i objavili na Instagram stranici "192.rs".

Adžićeva nije upalila ni migavce, ali je auto uredno ostavila preko pešačkog prelaza, što je naišlo na veliko negodovanje prisutnih.

Informer

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Klinac od 18

19.01.2024 22:10

Godina ne bi smeo da upravlja vozilom te snage! Ko bi trebalo da plati kaznu? Onaj ko je vozio ili onaj ko mu je to omogućio?

Sale

19.01.2024 23:14

Pa da je vozio i drug opet nesme da vozi Auto sa jačim motorom jer ima probnu dozvolu