Beba Vasić
Foto: Printscreen/Facebook

Pevačica Katarina Beba Vasić preživela je nasilje od strane bivšeg partnera.

Katarina je sa partnerom živela pet meseci, a sada tvrdi da ju je on maltretirao i to od trećeg meseca njihovog zabavljanja.

Naime, Beba je na svom Instagram i Fejsbuk profilu objavila fotografije na kojima se vide modrice i tragovi od udarca na licu, tvrdeći da je dobila batine, napisavši da ju je tri meseca pre toga konstantno trovao, ucenjivao i drogirao.

Vasićeva je svog povreda završila u bolnici, a ceo slučaj je prijavila policiji.

- Stop nasilju nad ženama! Hvala Jeleni Karleuši koja me je ohrabrila! Pevačica progovorila o dvomesečnoj torturi, pretnjama, ucenama, trovanju i drogiranju koje je doživela od svog dojučerašnjeg partnera čije je identitet poznat policiji - napisala je Beba Vasić u opisu profila.

Ona je za medije ispričala kroz kakvu je torturu prošla:

- Čovek sa kojim sam bila u vezi pet meseci, dva meseca ,,raja", dva meseca pakla! Sada sam na sigurnom, valjda, ovako izgledam sada. Za sada ne smem zbog policijske istrage da dajem mnogo informacija, ali to je otprilike neki period kada je mučenje trajalo. Tek sutra posle 17 časova ću smeti da dajem izjave, ali ima poprilično toga na mom Fejsbuk profilu o svemu šta se desilo - poručila je kratko Beba Vasić za "Republiku".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading