Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Kao bomba odjeknula je vest da je Jovana Jeremić uplovila u vezu sa bogatim biznismenom Draganom Stankovićem.

Mi smo posetili Begaljice, prigradsko naselje u kojem Dragan živi i poseduje veliku firmu.

Svi meštani znaju gde se nalazi kuća veleposednika, te su nas uputili pravo ka njegovom domu u sklopu kojeg je otvorio i firmu koja se bavi proizvodnjom hrane.

Težak je što se tiče privatnog života, vodi veoma računa o privatnosti. Jovana je zadužena za medije, ali je u globalu čovek super, vodi računa o zaposlenima i svi ga znaju. Veoma je cenjen i poštovan u ovom kraju, kao i njegova porodica - rekao nam je komšija kog smo sreli u blizini porodičnog doma.

- On vam živi još pravo niz ulicu, malo dalje od centra Begaljice. Kako da ga ne znam, svi njega znaju, ali nije to ovde kao što je nekad bilo, nove generacije su došle, svako gleda svoja posla, ne da ih ne poznajem nego ni "Dobar dan" na ulici ne govorimo više jedni drugima. Dragana ne znam lično, niti njegovu porodicu, samo sam čula o njemu da ima mnogo para. Bogati se ne mešaju sa siromašnima, to nije ništa novo. Malo su čudni, to sam čula, ali ne znam nikoga da ima da kaže išta loše o njima - rekla nam je jedna baka koja živi nedaleko od Dragana i naglasila da još uvek nije videla poznatu voditeljku u njihovom naselju.

Na samom ulazu na prostrano imanje nalaze se velike kapije sa lavovima sa strane.

U sklopu njegovog doma su i dve kuće, kao i ogromne prostorije firme u zgradama iza kuće.

Ceo posed dobro je obezbeđen, te tako Dragan ima i portira i obezbeđenje, a kako sve to izgleda možete pogledati u videosnimku i fotografijama iznad.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading