Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Poznato je da izjave Jovane Jeremić nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a vrlo često voditeljka, budući da je bez dlake na jeziku, izazove buru u javnosti zbog istih.

Jovana je priznala da je toliko dugo u medijima, prošla je kroz sve i svašta, te otkrila da je svojevremeno radila i bez plate.

Radila sam i bez para i sa puno para jer ja svoj posao volim celom dušom i novac je samo posledica mog talenta, a ne razlog zašto televizija teče mojim venama. I sa milionima i bez njih, ja ću uvek raditi. Samo kad umrem tada znajte da je game over. U stvari, nije ni tad. Tek mrtva planiram da dominiram i budem kult ličnosti kao Merilin Monro - poručila je Jovana Jeremić.

Jovana dobila vilu od dečka

Jovana Jeremić uskoro se useljava u novu vilu koju je dobila na poklon od svog dečka, biznismena Dragana Stankovića, i ozbiljno je shvatila njegov zahtev da je opremi po svojim zamislima bez razmišljanja o novcu.

Kako ekskluzivno saznajemo, voditeljka je za svega dve nedelje uspela da potroši nešto više od 70.000 evra samo za nameštaj. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading