Sloboda Mićalović
Foto: Stock/E stock

Glumac Vojin Ćetković trudi se da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. U braku sa koleginicom Slobodom Mićalović je dugi niz godina godina, a imaju ćerke bliznakinje Veru i Milu.

Njihov identitet strogo je čuvan, a tek pre godinu dana uslikane su na jednoj dodeli prestižnih nagrada u okviru Narodnog pozorišta. Glumac i glumica nisu želeli da njihove naslednice ovaj momenat propuste, što su znatiželjni fotoreporteri iskoristili i uslikali ih.

Sloboda je jednom prilikom sa pratiocima podelila čime se to njene mezimice bave, te je tako i šira javnost došla do podatka da Mila voli moderan ples, dok Vera trenira rukomet. 

Obe ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića vrlo su posvećene svojim hobijima, toliko da nijedan trening ne propuštaju, mama i tata imaju zadatak da ih voze, dovoze i navijaju, dok se neretko u publici kao podrška na treninzima i takmičenjima nalazi ponosna tetka Dragana.

Podsetimo, Sloboda je u jednoj emisiji da je njihovim ćerkama zanimljiva profesija kojom se roditelji bave, ali da sebe ne vide u glumi. 

- Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one kada odgledaju predstavu ili film, analiziraju sve to, ja se zbunim. Ja u tim godinama, iako mi je tata bio glumac, nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice - kazala je Sloboda Mićalović nedavno.

- Sada su u nekoj novoj fazi. Bude se neke nove devojke u njima, neki karakteri, a to treba da se isprati, ali sam zadovoljna jako - otkrila je Sloboda u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading