Đorđe i Ana
Foto: Printscreen/Printscreen/PaparazzoLov

Muzičar Đorđe David nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću, kada je na auto-putu u Makedoniji naleteo na ženu, koja je preminula. 

On je sve do danas boravio u toj zemlji i čekao da se celokupna procedura završi, međutim, sada je dobio dozvolu da se vrati u Srbiju

Mediji su ga uhvatili u jednom tržnom centru u Beogradu.

Naime, roker je bio sam, užurbano je hodao, a onda je seo u jedan restoran kako bi nešto pojeo.

Inače, Đorđe David nakon zakonske procedure, u Severnoj Makedoniji, kroz koju je prošao, stigao je u Srbiju, a paparaci su ga danas uhvatila nadomak njegovog stana u Beogradu.

Naime, Davida se tada sastao sa svojim advokatom, nakon čega je izašao iz stana, bacio đubre, a onda se zaputio ka gradu taksijem iz čega se može zaključiti da roker nakon saobraćajke više ne vozi automobil.

Podsetimo, Đorđe se sastao sa svojim advokatom, nakon čega je izašao iz stana, bacio đubre, a onda se zaputio ka gradu taksijem iz čega se može zaključiti da roker nakon saobraćajke više ne vozi automobil, piše "Blic".

Popularni roker pre više od nedelju dana učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u Severnoj Makedoniji kada je kolima udario ženu koja je šetala po auto-putu, a koja je potom preminula.

Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading