Brena i Prija
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Nakon tri rasprodata koncetra u Zagrebu, folk diva Lepa Brena zakazala je i četrvrti koncert u areni u Hrvatskoj.

Brena se, naime, oglasila na društvenim mrežama i obavestila svoje fanove da će se još jedan dan družiti sa njima u prestonici Hrvatske.

- Rasprodat je treći, pa je red da najavimo četvrti koncert godine. Lepa Brena Arena Zagreb 10.12.2024 godine – napisala je Brena na Instagramu.

Nakon ove Brenine objave, društvene mreže su se usijale od komentara, a svi se pitaju da li će Brena nadmašiti rekord Aleskadre Prijović, koja je krajem prošle godine održala čak pet koncereta u Zagrebu, više i od Dina Merlina.

Podsetimo, Brena je nedavno obelodanila sve svoje planove, pa se dotakla porodice i prijatelja.

U 2024. godini želim duševni mir. Nemam posebnih želja, naročito onih materijalnih. Ono što najviše želim je duševni mir. Shvatila sam da sreća nije biti na naslovnoj strani i imati milione lajkova i kupljenih pratilaca. Sreća je nešto što osećam jer me ona leči iznutra i daje mi snagu i energiju da izdržim dobre i loše strane svog života – poručila je Brena za Grand i dodala da mlade ljude uči da se uspeh postiže isključivo radom:

-Važno je da sva naša deca shvate da je za uspeh, osim talenta, potrebno 90 odsto napornog psiho-fizičkog rada. Želela bih da pružim primer mladim devojkama, da karijera može da se stvara dostojanstveno, ali s velikim naporom, trudom, kreativnošću, finansijama i sjajnom ekipom oko sebe. Sve što je dobro delim sa svima, a ono što je teško i pomalo loše uvek delim sa porodicom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

01.02.2024 21:35

Zainatila se ili je ljubomora izjeda? Zubi su joj nikavi, na kilometar se vide laznjaci. Traba ih uraditi ali sto prirodnije. NJeni su ogromni i izbaceni.