OPTUŽEN SAM ZA POKUŠAJ UB*STVA Reper Marko Milivojev Mili progovorio o izdaji, pomenuo i oca
Printscreen

Poznati reper Marko Milivojev Mili gostova je na TV Hype kod Miljane i Nevene Arsić. On je tom prilikom progovorio o temama iz privatnog života koje dosad nikada nije pominjao.

- Ja sam emotivac, to kako se predstavljam sam ja, hladan, ali to je neki bedem. Sve sam ovo ja, ja sam u najgorim situacijama najhladniji”, govorio je Mili u “ShowBLIZ - emisiji i dodao:

 - Uvek sam branio slabije od sebe, pa ja sam bio optužen sa pokušaj ubistva u školi kada sam pretukao lika koji mi je dirao druga. Posle je to preinačeno u teške telesne povrede i bio sam na uslovnoj. Ja sam od onih koji su uvek sedeli u poslednjoj klupi a terali su me da sedim u prvoj. Uvek sam bio hiperaktivan, nisam mogao da izdržim duže od 45 minuta tokom časa - rekao je Mili bliznakinjama Miljani i Neveni Arsić.

- I taj drugar me je izdao kada je upitan da li sam imao nešto u rukama od oružja, rekao je da nije video ništa. I da mi je najnepoznatiji čovek, a da me je odbranio, rekao bih da nije imao ništa. Policajac mi je tada rekao da sam sam kriv jer mi to nisu prijatelji”, rekao je reper.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading