Surreal
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Kako je Alo! prvi pisao, kontroverzni reper Filip Arsenijević, poznatiji kao Surreal, nedavno je bio glavni akter incidenta na Zlatiboru, nakon čega je i priveden, a sada je progovorio i o novom skandalu.

On je u jednom podkastu otkrio šok detalje boravka na Bliskom istoku.

- Jedva sam izvukao živu glavu iz Dubaija. Otišao sam u Dubai sa mojom ženom. Žene tamo su drugačije u tim, ono, momentima, krene svađa od koje ja nisam mogao da pobegnem! Krene da eskalira svađa na srpskom, cika, vriska, je**m ti mater, ovo, ono... Krene da dolazi arapska murija, a ja u krvi imam ono, 10 godina... Samo dobijem fleš arapskog zatvora, već sam video sebe... Jedini izlaz je terasa, brate! - izjavio je on prvo i dodao:

- Ja na terasi i krenem da se spuštam, na kraju sam visio sa drugog sprata, pa sam skočio sa drugog sprata i slomio sam obe noge na dva mesta. Skočni zglob, petu, isek'o se ceo, otpuzao do rent a kara, upalio auto i krenuo da bežim, ono, po Emiratima! Ja da sam znao da smo u Emiratima samo bih rekao: "Ma, luda žena, pi**a joj materina", ne bi ništa uradili, ako se ne ponaša kako treba to je problem za nju, nije problem za tebe, kao što je u Evropi - šokirao je reper izjavom.

- Sa te dve polomljene noge sam tako bežao po Dubaiju, napravio 3, 4 hiljade evra kazne, jer te svaka kamera slika, tamo gde je 40 ograničenje vozio sam 120. Kola su bila uhapšena, tamo uhapse i auto - zaključio je reper u jednom podkastu.

Podsetimo, njemu nije određen pritvor posle privođenja prošlog meseca na Zlatiboru zbog problema sa porodicom iz Bačke Palanke. Protiv repera je tad podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading