Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Majli Sajrus pojavila se sinoć na dodeli Gremi nagrada i izazvala najviše pažnje i komentara. Naime, ona pre svega ima veliki hit iz prošle godine "I Can By Myself Flowers", a oduševila je i stajlingom za koji se i te kako potrudila i nije štedela.

To je svakako primetila i naša pop diva Jelena Karleuša, pa je dala podršku Majli preko svog Instagram storija. Naime, Jelena je objavila post Majlinog nastupa sa dodele Gremija, što jasno znači da je podržava.

Majli je pak bila originalna tokom pomenutog nastupa, pa je izmenila jedan stih u pesmi i otpevala - "I Want My Gremmy!"

Što se tiče stajlinga koji je Sajrus izabrala, i on neodoljivo podseća na stil naše Jelene, pa nas sada još manje čudi što je ona favorit pop dive iz Srbije.

- Za ovu haljinu bilo je potrebno 675 sati ručnog rada, 14.000 zlatnih igala i ukrašena je posebno odabranim francuskim, antičkim perlama - naglasila je Majli Sajrus,  brend kreacije je Maison Margiela.

Podsetimo, Jelena se pre neka dva ili tri meseca obrušila na Tejlor Svift. Ona je tada javno oplela po pevalici i zapitala se kome se dopada i ko sluša njene pesme kada je devojka, citiramo, bez harizme.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading