MAJLI SAJRUS BRUTALNO ISKRENA Objašnjava pravo značenje reči pesme “Cveće“, nije ono što mislite da jeste! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram


Uspeh pesme „Cveće“ koju je napisala Majli Sajrus je neosporan. Pevačica ju je napisala kao rezultat raskida sa bivšim partnerom, glumcem Lijamom Hemsvortom, a ovaj tekst je apel za osnaživanje i nezavisnost žene u takvoj situaciji.

Međutim, umetnica je priznala časopisu "Vogue" da je njena prvobitna namera kada je komponovala pesmu bila drugačija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Definitivni tekst pesme "Cveće" Majli Sajrus

U tom smislu konačna kompozicija glasi ovako, uz suštinsku promenu u poslednjem delu: "Mogu sebi da kupim cveće, mogu da napišem svoje ime u pesku, mogu satima da pričam sa sobom i govorim stvari koje ne možeš razumeš, mogu sama da idem na ples i mogu da držim svoju ruku. Da, mogu da volim sebe bolje nego ti."

- Muzika za numeru bila je više u stilu 50-ih. Bila je to najtužnija pesma. Da, mogu da budem sama sebi ljubavnica, ali ti si mnogo bolji. Konačna verzija nosi ipak poruku da sam sama sebi dovoljna – priznala je pevačica.

Raskid Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta

- Ne bih izbrisala svoju priču niti želim da je izbrišem. Zanimljiv život čini da

možete pričati zanimljive priče - rekla je ona.

Sajrus je priznala da sebe vidi kao pesnika kada treba da objasni svoja iskustva. Majli se pokazala kao mnogo zrelija i iskusnija osoba nego ranije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

- Znam da sam se ponašala ludo i bila sam zabavna. Vi kažete da sam nekada bila divlja, a ja kažem da sam bila mlada – kaže Majli

Pesma „Cveće“ samo na Jutjubu ima 437 miliona pregleda. Uspeh je neosporan i singl joj je omogućio da dostigne prvo mesto na Bilbord listi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading