POZNATI NA GALA SLAVLJU ŽIKE JAKŠIĆA Voditelj okupio estradu i naredio da umesto poklona donesu novac, otkriven i razlog
Foto: ATA Images

Voditelj Žika Jakšić proslavlja 60 rođendan, a tim povodom organizovao je slavlje u jednom prestoničkom restoranu.

Žika je okupio veliki broj javnih ličnosti, među kojima su Aco Pejović, koji je došao sa suprugom, Saša Matić, Snežana Đurišić, koja je takođe došla sa partnerom, Boba Živojinović, Neda Ukraden, Željko Samardžić, kao i mnogi drugi.

Ono što je posebno interesantno je i informacija da je Žika svojim prijateljima i saradnicima rekao da mu za rođendan ne donose poklone, već isključivo novac, koji će donirati u humanitarne svrhe.

Podsetimo, Žika je nedavno za medije progovodio i u svom ljubavnom životu, ali i mogućem braku.

- Svi imamo neke krugove u životu. Možeš da budeš poslovno i finansijski uspešan, možeš hiljadu stvari da završiš, ali ako nemaš zatvoren i taj emotivni krug, nikav uspeh i novac nemaju smisao, jer onda u suštini nisi izbalansiran kao osoba. U redu je i ljubav prema deci, poslu, novcu, prema drugim stvarima, to se podrazumeva, ali morate da imate i taj svoj najsebičniji osećaj ljubavi prema sebi i da vas neko u tom emotivnom delu prihvati i voli, da bi uspostavili taj unutrašnji balans koji često nemamo u životu. Zato kažem da često šetamo ne izbalansirani. Ja sam stalno zaljubljen, u svoj posao, u život, u ljude, u svoju decu. Ljubav je svuda oko mene, a naučio sam da volim i sebe. Naravno, živim u ljubavi i prema ženama i nikada mi te ljubavi ne nedostaje. Jednostavno, mislim da trenutno nisam za brak, lepo mi je i ovako, jer sam se već dva puta ostvario i kao muž i kao otac. Nikad ne reci nikad, ali sada o tome, iskreno, ne razmišljam. Probao sam dva puta, video sam da mi to ide jedno vreme, pa mi onda ne ide - rekao je on nedavno za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading