ZBOG BRKE SU SVE NEMICE PALE U TRANS Žika Jakšić se setio kako se provodio po Nemačkoj sa Harisom Džinovićem
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

U jednoj od emisija "Nikad nije kasno" u žiriju se našao Haris Džinović. Tom prilikom Žika Jakšić, inače autor i voditelj ovog formata, prisetio se perioda devedesetih kada je živeo u Nemačkoj.

Kako je tada naveo, Haris je u tom periodu upravo u Nemačkoj snimio jedan od svojih najprodavanijih albuma, pa se s vremena na vreme viđao upravo sa Jakšićem.

Naime, Žika je u emisiji ispričao kako je Brka jedne večeri, kada je celu ekipu s kojom je radio pomenuti album u Nemačkoj, izveo na večeru u luksuzni restoran, a kako je u restoranu bio i klavir, Haris je spontano seo i počeo da svira.

- Haris je tada svirao italijanske, francuske i španske šansone i ostavio je Nemce koji su se slučajno zadesili u restoranu bez teksta jer je napravio dobar štimung. A nisu ni Nemice ostale imune - rekao je u toj emisiji Žika kroz smeh.

Harisu (Brki), kako ga inače zove Žika je baš bilo drago što se voditelj toga seća, međutim, kada je Žile pomenuo kako su Nemice poludele i pale u trans, Haris mu je, u šali, dao znak da ne širi priču.

Znao je Haris i tada za jadac i da će se mediji uhvatiti za tu anegdotu, a svima je poznato da on ne voli da se eksponira i da privatnost ne deli sa medijima.

Podsećanja radi, Haris i njegova supruga Melina nedavno su potvrdili za medije da se posle više od dve decenije zajedničkog života razvode.

VIP:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading