Lidija Vukićević
Foto: Alo/Alo! Dejan Briza

Glumica Lidija Vukićević (61) često je u društvu pevača i pevačica što na prestoničkim događajima, što u emisijama. Glumica se neretko i fotografiše sa njima za društvene mreže.

Ipak pored bliskosti sa njima, Lidija ne voli kada je spominju kao deo estrade, pa se i javno pobunila jer su je stavili u isti koš sa pevačima.

- Pa ja sam jedna školovana žena, ne mogu da se mere glumci i pevači! - naglasila je glumica i dodala:

- Po mom mišljenju, estrada su samo pevači. Ja sam glumica, tako da imam druge sisteme vrednosti! - rekla je ona jednom prilikom za portal "Republika".

Lidija je poznata po ulogama u Žikinoj dinastiji, Boljem životu i Igri sudbine, a glumica ne krije da je godinama bila izložena nepravdi zbog predrasuda o njoj. 

Podsetimo nedavno se Lidija u svojoj izjavi za Alo! prisetila svojih početaka na glumačkoj sceni: 

- Počeci su mi bili najteži, želela sam da se dokažem. U svom prvom intervjuu sam rekla: "Ja sam glumica sa mozgom", to mi je bilo teško da dokažem - rekla nam je Lidija Vukićević nedavno pa nastavila:

- Ljudi su me doživljavali kao zgodnu, kovrdžavu crnku, a ja nisam želela da me ocenjuju po izgledu i da me osporavaju. Želela sam da steknem poštovanje i najvažnije mi je što sam to uspela - završila je Lidija.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Србислав

10.02.2024 21:24

Жено знаш ли колико имаш год ниси више клинка, зато престани да се понашаш тако. Достојанствено носи своје год немој да их се стидиш.