RADA MANOJLOVIĆ POTKAČILA KOLEGE: Pevači su sujetni, a ja večita budala!
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

Pevačica Rada Manojlović iza sebe ima dvodecenijski uspeh na javnoj sceni, pa ne čudi što je konačno rešila da napravi velike stvari i konačno napravi veliki koncert.

Kako je u razgovoru za naš dnevni list objasnila, oseća dužnost prema svojoj publici zbog čega će ih uskoro obradovati novim albumom i muzičkim spektaklom.

- Imam dovoljno pesama za Arenu, ali uvek sam išla korak po korak. Moja publika je zaslužila koncert i ja ću im to prirediti nakon novog albuma. Smatram da sam mogla i ja da punim dvorane i budem još popularnija, ali nisam na vreme shvatila kako funcioniše ovaj naš estradni svet. Nadam se da će pesme napraviti veliki uspeh i da ćemo se uskoro videti u Areni - rekla je Rada i priznala da je sujeta na estradi i te kako prisutna.

- Nikada se nisam vodila sujetom i gledanjem u tuđe dvorište. Gledala sam svoj put, svoju karijeru bez trunke ljubomore kada kolege naprave veliki uspeh, a mnogi od njih su rođeni sujetni. Treba se ugledati na Aleksandru Prijović koja gleda svoja posla koliko god drugi pokušali da ospore sve što je napravila. Kao dete je došla na moj nastup u Subotici, zamolila me je da joj dam mikrofon da otpeva jednu pesmu, rekla sam joj da može samo ako zna, i tada me je oduševila. Deceniju i po kasnije nije zaboravila taj trenutak i pozvala me je da budem gost na njenom koncertu. Tu se ogleda veličina čoveka - zaključila je Manojlovićeva za Alo!. 

Podsetimo, Rada je sinoć ekskluzivno za naš portal otpevala deo svoje nove pesme koju planira uskoro da objavi. 

- Devojčica i dečak tek su napunili pet, u mračnoj sobi plaču, otac majku preklinje - otpevala je Rada ekskluzivno za Alo! deo svoje nove pesme.

Autor: Nedeljko Kiš 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading