Ivana Mihić
Foto: Printscreen/Foto: RTS

Čuvena srpska glumica, Ivana Mihić (53) nikada nije volela u javnosti da govori o svom privatnom životu, a poslednjih godina generalno retko daje intervjue. Vreme provodi u porodičnoj kući u Surčinu, okružena prirodom, gaji povrće i druži se sa komšijama.

- Živim u kući u prirodi. Bavim se tekućim dnevnim poslovima i pokušavam da zasnujem zdravo poljoprivredno gazdinstvo. I to učim u hodu, ali pošto imam nekoliko istinski dobrih prijatelja koji se u to razumeju, sve je lakše - rekla je ona, a potom dodala da sada živi životom koji je oduvek priželjkivala.

- Još pre mog rođenja moji roditelji su kupili imanje i sazidali kuću, nedaleko od Beograda, u kojoj su živeli poslednjih desetak godina, a kroz ceo moj život tu smo provodili veliki deo leta, a ponekad i deo zime. Dunav protiče na oko dve stotine metara od kuće te sam se kao dete često kupala i igrala pored vode - rekla je Ivana za Blic.

Primetno je da se Ivana dosta promenila, te više nije smeđa, kao na početku karijere, a plavoj kosi je već godinama verna.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading