Tijana Čurović
Foto: Alo/Printscreen

Iako redovno odlazi na preventivne preglede i zdravstvene kontrole, glumica Tijana Ćurović nedavno je zbog ginekološkog problema hitno operisana u Beču.

Tijana Čurović

Printscreen

 

Tijana je na porodičnom putovanju osetila tegobe, kada joj se toliko slošilo da je izgubila scets. Međutim, glumica je imala sreće te je operisana na vreme na klinici u Beču, gde se tada nalazila.

- Na poslednjoj redovnoj kontroli bila sam u septembru i sve je bilo u najboljem redu. S porodicom, suprugom Slavišom i ćerkom Tajom, otputovala sam nedavno u Salcburg, u posetu porodičnim prijateljima Asanovićima. Proveli smo tamo nekoliko divnih dana, šetali i obilazili znamenitosti, posetili i Minhen. Trebalo je da u povratku boravimo jedan dan u Beču i obiđemo neke članove porodice, i da zatim sa njima otputujemo u Crnu Goru. Međutim, u jutro kad je trebalo da krenemo za Beč iznenadio me bol u stomaku.

Tijana je osetila jake bolove, ali je pomislila da nije u pitanju ništa strašno, te je tek kasnije shvatila da je situacija ozbiljna.

Tijana Čurović

Printscreen

 

- U jednom trenutku sam osetila da gubim svest i samo sam rekla suprugu da pozove Hitnu pomoć, koja je došla za dvadesetak minuta. Pregledali su me i odvezli u bolnicu. Ultrazvuk je pokazao da u stomaku ima krvi. Doktorka Silvija iz Jermenije mi je objasnila da je stanje ozbiljno, da mi je pukla cista i da je neophodna operacija, kao i da je najgore što može da mi se desi da ostanem bez jajnika.

Hirurški zahvat je na sreću protekao u najboljem redu. Doktorka joj je sutradan ujutru saopštila da bi, da je sačekala još dva sata, gotovo sigurno izgubila jajnik.

- Cista je najverovatnije pukla ujutru, trpela sam bolove čitavog dana misleći da je u pitanju bezazlena stvar. Nisam bila uplašena zbog svega što se dogodilo, nego u šoku, verovala sam da sam zdrava.

Kako se radi o ozbiljnoj hirurškoj intervenciji, Tijana je morala da ostane nekoliko dana u bečkoj bolnici.

IZGUBILA SAM SVEST, U STOMAKU JE BILO KRVI Naša glumica jedva preživela porodično putovanje, operisana u Beču, a oporavak i dalje traje

Promo

 

- Svakako da bi mi bilo lakše da se to dogodilo kod nas, ali bečki lekari zaslužuju sve pohvale, bili su zaista brzi, efikasni, vrlo profesionalni i veoma brižni.

- Posle nekoliko dana shvatila sam da sam ipak imala mnogo sreće, ko zna šta bi se dogodilo da me je sve ovo zadesilo na nekom drugom mestu. Verujem u sudbinu i u to da se sve dešava s nekim razlogom.

Sve ovo je baš tako i baš tamo i trebalo da se desi.

Glumica se oporavlja sporo jer je izgubila mnogo krvi, koju joj nisu nadoknadili transfuzijama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading