Lane Gutović
Foto: Tanjug/Foto: Ilustracija

Ćerka legendarnog glumca Laneta Gutovića, Milica Gutović, obelodanila je strašne stvari o poslednjim danima života svog oca, ali i progovorila o nasledstvu.

Milica smatra da je ona, zajedno sa sestrom, prevarena, a da je njen otac ostavio usmeni testament, iz kog su ona i njena sestra izbačene.

Odmah je krenula da se vodi polemika šta je to glumac posedovao, kao i šta je ostalo iza njega, a spisak je podučagak.

Milica

Fejsbuk

 

Kako pišu domaći mediji, iza glumca su ostali kuća u Kumodražu, vikendica "kontejner" u Neuzini, kao i motorni čamac. Uz to ostala su i četiri skupocena automobila, kao i kuća na Umki.

- Lane nikad nije bio čovek materijalista. Najviše je voleo da se druži i da troši novac u kafani. Najviše je bio vezan za sinove, kojima je ostavio kuću u kojoj su živeli. On je najviše voleo da peca kod svog "kontejnera" u Neuzini. Sinovi su ostali da žive s njim u kući posle njegovog razvoda od njihove majke, tu su i ostali posle njegove smrti - rekao je porodični prijatelj Gutovića.

Ćerka Laneta Gutovića

Facebook printscreen

 

Podsetimo, nakon što je Milica Gutović, najstarija ćerka glumca Laneta Gutovića, sinoć obelodanila da su ona i njena sestra ostale, kako je navela, bespravno i na prevaru, bez očevog nasledstva, ona se oglasila i za Alo! i vidno potresena nam rekla da je za ceo slučaj angažovala advokate.

- Trenutno nisam u mogućnosti da dajem detaljnije izjave jer sam pod velikim stresom i sve ovo me strašno pogađa što se dešava - započela je Milica, ćerka Laneta Gutovića za Alo! i nastavila:

Ona je sinoć na svom Fejsbuk nalogu objavila video u kom je detaljno objasnila kako su njena sestra i ona izuzete iz očeve zaostavštine.

- Sestra na intenzivnoj nezi, navodno zadužena da pazi na mog oca rekla mi je da bolnica ne dozvoljava posete zbog kovida i da je tata u tako teškom stanju da je za mene bolje da ga ne vidim, citiram je. Uz to je prokomentarisala da prvi put čuje da Milan ima ćerke. Ubrzo nakon njegove smrti 25. avgusta 2021. godine, saznajem da je te iste srede 18. avgusta oko 17:30, ta ista u sobu mog oca na intenzivnu negu uvela dva čoveka koji nisu ni u kakvom krvnom srodstvu sa mojim ocem i koji su postali svedoci njegovog navodnog usmenog zaveštanja. Treći svedok tog usmenog zaveštanja upravo je medicinska sestra. Tim lažnim usmenim zaveštanjem moj otac je navodno svoje dve ćerke Milicu i Nevenu i maloletnu unuku potpuno lišio nasleđa, svi koji su dobro poznavali mog oca znaju da je to nemoguće - rekla je Milica između ostalog putem videa koji je objavila na svoj Fejsbuk nalog.

Kurir

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading