Nikolina i Miša
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo/ilustracija

Voditeljki Nikolini Pišek preminuo je muž Vidoje Ristović, a od tada ona i bivši svekar Miša Grof ne prestaju da vode javni rat.

Voditeljka je danas bila na sudu zbog porodičnog spora, što je i objavila na društvenoj mreži.

Tim povodom domaći mediji stupili su u kontakt sa Nikolininim svekrom, ocem njenog pokojnog muža, Mišom Grofom.

- Ja sam kod kuće. Nisam bio ni na kakvom sudu ni ja, ni moj advokat. Ne znam o čemu je reč, to je teška izmišljotina - rekao je Miša za medije i naglasio da sa Nikolinom nema sudski spor.

TEŠKA IZMIŠLJOTINA, NISU ME POZVALE NAKON SMRTI SINA! Miša Grof ponovo udario na Nikolinu Pišek, haos ne prestaje!

Foto: Ataimages

 

- Protiv nje ne vodim nijedan postupak, niti ću. Nemam vremena za to i nemam nameru da je tužim za bilo šta. Moj advokat nije upućen da se vodi bilo kakav postupak, nije mi stigao nikakav poziv za sud. Zaista sam ceo dan proveo kod kuće - objasnio je Miša Grof, i dodao da voditeljka izmišlja sporove kojih nema.

Ne znam zbog čega ona priča kako ja nju teretim za nešto i kako imamo suđenja, kada nijedno suđenje ne postoji. To prosto nije istina. Istina je samo da ni unuka ni ona mene nijednom nisu pozvale otkako je Vidoje preminuo - rekao je on za Blic.

Podsetimo, Nikolina je nedavno govorila da je Miša podneo tužbu protiv nje, a u ime druge, maloletne unuke koju njegov sin ima iz prvog braka, sprečio da vila bude prodata za ponuđenu cenu od 1.700.000 evra, detaljnije pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading