Haris i Melina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Haris Džinović razvodi se od supruge Meline nakon 22 godine braka, a kako je pevač istakao "prevareni muž poslednji sazna", javnost pretpostavlja da je razlog rastanka Melinina prevara.

Haris Džinović

Foto: TvPink

 

Međutim, mediji tvrde da se sada pojavio dokaz o tome da ni Haris nije bio veran.

On je navodno imao neobaveznu vezu sa javnosti nepoznatom devojkom koja je deset godina mlađa od njegove supruge, a sa njom se viđao uglavnom u vili kada Melina i njihova deca nisu bili tu.

- Bez obzira što je Haris u godinama, on je veliki zavodnik, ni on nije cvećka. Čuo sam kada je nedavno javno aludirao da se razvodi zbog toga što je on kao prevareni muž to poslednji saznao, ali mi nije jasno zašto ne kaže da je i on imao avanture tokom braka. Žene sa kojima se on tajno viđao nisu baš reprezentativne za javnost, ali je sa njima provodio vreme. Sa jednom je mesecima bio u kombinaciji - otkrio je izvor koji je navodno izvor blizak Džinoviću, pa nastavio:

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Ta devojka jeste atraktivna, prijalo mu je to što ga sluša, a stalno joj se žalio na Melinu. Zamislite dođe vam devojka i onda vi pričate sa njom o ženi i to je glavna tema. Melina je za njegovu vezu saznala tako što je videla poruke u njegovom telefonu, nastala je svađa iako su već tada između njih bili zategnuti odnosi - tvrdi izvor za "Kurir".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading