DECA DRAGANE MIRKOVIĆ NE PRIČAJU SA OCEM Toni otišao sa ljubavnicom, a Manuela i Marko jedva podnose razvod roditelja
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Vest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode posle 24 godine braka šokirala je javnost, a njihova deca, navodno, stali su na maminu stranu.

DECA DRAGANE MIRKOVIĆ NE PRIČAJU SA OCEM Toni otišao sa ljubavnicom, a Manuela i Marko jedva podnose razvod roditelja

Foto: Printscreen/instagram

 

Suprug folk zvezde već mesecima uživa u ljubavi sa 15 godina mlađom devojkom, a kako pišu mediji, biznismen se sa novom devojkom uselio vilu u Minhenu.

Njihovi naslednici, Marko i Manuela, se nisu oglašavali na ovu temu, ali mediji tvrde da su njihovi odnosi sa ocem zahladneli otkako on ne živi sa njima. 

- Marko i Manuela su vezani za majku i za njih je sve ovo bio veliki udarac. Komunikacija s ocem je u početku bila svedena na minimum, ali kako je vreme odmicalo, počeli su da pomalo razgovaraju. Marko je posebno bio ljut, a njihov odnos je i dalje zategnut. Ako se sećate, ni na pevačicinom koncertu nisu pozirali zajedno. Došao je sam, u društvu devojke, a sa ocem nije reč progovorio - priča izvor "Informera", pa dodaje:

DECA DRAGANE MIRKOVIĆ NE PRIČAJU SA OCEM Toni otišao sa ljubavnicom, a Manuela i Marko jedva podnose razvod roditelja

Printscreen Instagram

 

- Dragana na njihovom mirenju radi najviše, jer joj je bitno da se deca slažu sa ocem. Manuela je bila mnogo tužna, vezana je za Tonija, onoliko koliko je Marko za Draganu. Njih dvoje žive sa njom u Beču, u kući koju im je Toni ostavio, a pre nekoliko dana posetili su Ostog. Ogromna su joj podrška i prate je na svim koncertima koje održava poslednjih meseci - završava izvor navodno blizak pevačici.

Podsetimo, vest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića odjeknula je poput bombe, a pevačica je tim povodom rekla:

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - poručila je Dragana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading