Dragana Mirković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Javnost bruji o razvodu Dragane Mirković i Tonija Blejića, koji je usledio nakon 24 godine braka.

U jeku porodične drame, budući da se svašta spekuliše, Dragana je otvorila vrata svog velelepnog dvorca, u kom sada živi sama, i otkrila tom prilikom detalje koje javnost nije znala.

Dvorac je bio onako u jako lošem stanju, dok je u kapeli samo oko donjih prozora nestalo slika, sve ostalo je ostalo u dobrom stanju. Mada smo mi sve to kompletno restaurirali. Ima ovde dve zanimljivosti u kapeli, figura sa ključem koja označava blago i figura mača koja označava oružje - objasnila je Dragana, a potom se dotakla i blaga o kom se dost pričalo, ali i pisalo.

Dragana Mirković

Foto: Instagram/marko_vmn

 

U dvorcu je pre ne znam koliko godina pronađeno oružje, ali blago nije pronađeno. Lično mislim da jeste i da je to neko odneo. Mi smo restaurirali kompletan dvorac i nismo pronašli blago, iskrena da budem i da jesmo ja bih ti predala tamo negde u muzej. Ne volim na taj način stečeno bilo šta, znači mora čovek sam da stekne i zaradi, pronaći blago to mi je kao neka vrsta, ne daj Bože prokletstva - istakla je ona u intervjuu za 24sata.hr.

Podsetimo, poznato je da je Dragana, zajedno sa suprugom Tonijem i decom, godinama živela u dvorcu u Beču, a koji je procenjen na vrtoglavnih 20 miliona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading