Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pevač Haris Džinović nije više sa Melinom u braku. Oni su se ove nedelje razveli i zvanično, a ostalo je samo da podele imovinu stečenu u braku.

Kako je Haris naveo, sa Melinom nije u kontaktu i nema nameru da joj se obraća, ali ako pak dođe do susreta nekom prilikom, evo kako će se on ponašati i da li će je pozdraviti.

Haris i Melina Džinović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nema više sretanja, to je kraj. Da ima smislila za sretanje, zašto bi onda uopšte odlazila? Ja ću to da izbegnem. Ako se slučajno sretnemo, mogu i ja, a može i ona da okrene glavu. Nećemo se sretati, to može da bude jedino mimoilaženje. Ja sam striktan, mene kad neko napusti, nema više razloga da me sreće, niti ja imam želju da sretnem tu osobu. Bilo da je to supruga, prijatelj, ko god. Ne dovodim sebe u iskušenja, nastojaću u potpunosti to da izbegavam - iskren je pevač koji smatra da ne treba da se čuje sa suprugom ni oko dece:

Haris Džinović

Foto: Ataimages

 

- Ne verujem, deca su velika. Đina je napunila 20, Kan uskoro puni 19, veliki su, sve znaju - dodao je on za Kurir.

Podsetimo, Haris je javno izneo da se Melina iseslila pre godinu dana, te da je "samo sukcesivno nestajala i iznosila svoje stvari". Takođe je ironično napomenuo da "prevareni muž poslednji sazna", ali nije detaljno govorio o tome, te napomenuo da mu je bilo teško, ali da je već sve preboleo i nastavio dalje sam.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading