Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Novi haos drma estradu, a glavni akteri su Melina Džinović i Haris Džinović!

Kako pišu domaći mediji, supruga poznatog pevača, upala je u njihovu vilu na Senjaku, u kojoj trenutno živi Haris sa decom, i napravila potpuni haos.

Haris Džinović

Foto: TvPink

 

On je pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma, spominje se pistolj koji su organi reda uzeli Džinoviću, iako ima dozvolu za njega, a sada je otkriveno i zbog čega je kreatorka doživela nervni slom.

Melina je reagovala nakon njegovog intervjua u kom je dotakao njihovog braka i izjavio da je ona bila sponzoruša, koja ga je varala.

- Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo pre godinu i po dana, pa možda čak i dve. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano - rekao je Haris i dodao:

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

- Jeste delovalo kao velika ljubav do pre deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene - dodao je on u emisiji "Scena" koja se emituje na Blic televiziji.

Podsetimo, Melina i Haris razvode se nakon 24 godine braka, a par iz zajednice ima sina Kana i ćerku Đinu.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading