Džidža
Foto: Printscreen/Printscreen TV GRAND

Aleksandri Džidži Stojković lopovi su pokušali da ukradu automobil prošlog vikenda. 

Pevačica je u tom trenutku bila u studiju, a njihovu nameru sprečio je komšija koji je primetio da se nepoznati muškarci muvaju oko njenog vozila.

Pokušaj incidenta potvrdila je i sama Džidža. Ona je istakla da još uvek ne može da veruje kakva neočekivana neprijatnost ju je snašla, a opisala je i kako se sve dogodilo. 

NAŠOJ PEVAČICI LOPOVI POKUŠALI DA UKRADU AUTOMOBIL Komšija hitno reagovao, ona van sebe, evo zbog čega ih nije prijavila policiji!

Foto: Dejan Briza

 

- Tačno je da sam doživela neprijatnost. I dalje ne mogu da verujem da se tako nešto dešava. Sedela sam u studiju, komentarišem kako je nova pesma "Rana" fantastična i da će još bolje da zvuči u diskotekama, lokalima i da jedva čekam da je pustim u kolima kada krenem kući... Odjednom uleće čovek i kaže da lopovi kradu auto. Mislila sam da je neka šala u pitanju jer, da se razumemo, ne vozim ja neku besnu mašinu da je interesantna lopovima, ali eto, svega ima. Htela sam da prijavim policiji, ali pošto imam odličnu zaštitu, samo mi je bilo maltretiranje da idem po državnim institucijama i da jurim NN lica. Nije prijatno ni najmanje, ali idemo dalje. Nisu uspeli da mi ukradu auto i verujte da sam posle uživala dok sam u njemu slušala moju novu pesmu - poručila je Džidža za "Kurir". 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading