Nadežda i Toma
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Nadežda Biljić je već nekoliko godina u vanbračnoj zajednici sa Tomom Panićem, kojeg je upoznala u rijalitiju Zadruga, gde su i otpočeli vezu. 

Oni su pre četiri godine dobili sina Longa, a nije tajna da Panić ima i vanbračnog sina u Kini, o čemu je i javno govorio u rijalitiju. 

- Ne bih imala ništa protiv da Toma sina dovede kod nas, ali kao što sam već rekla, ne bih se u to previše mešala. To je Tomin život pre našeg braka i on najbolje zna šta treba da radi po tom pitanju. Decu obožavam i Longov brat je dobrodošao u naš dom - rekla je Biljićka, pa otkrila da li je njen muž u kontaktu sa sinom i njegovom majkom.

Nadežda i Toma

Foto: Alo.rs

 

- Nije u kontaktu - rekla je kratko, pa dodala:

- Sigurno mu je kao ocu teško što je situacija takva kakva jeste. To su osetljive stvari. Nadamo se da će se to promeniti.

Podsetimo, Nadežda se u rijalitiju istakla svojim vokalnim sposobnostima, a nedavno je govorila i da je njen put na estradu bio trnovit. 

TOMA NIJE U KONTAKTU SA VANBRAČNIM SINOM! Nadežda Biljić otkrila nepoznate detalje, ovo je jedina nada!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Situacija je sada mnogo bolja. Kao što i sami znate, pojedini menadžeri guraju u prvi plan svoje pevače zbog kojih mi koji nismo u određenim klanovima nismo mogli da dođemo do izražaja. Takođe, širile su se glasine da pijem i da ne dolazim na nastupe. To se promenilo, sada sam vrlo posvećena poslu i sve funkcioniše kako treba.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading