IMAM ČAST DA BUDEM OTAC JEDNOG DETETA Veljko progovorio o sinu Željku, otkrio da mu je Bogdana glavni navijač na mečevima i žasto nije krenuo Cecinim stopama

Ražnatović je pričao o svojoj karijeri, ali se osvrnuo i na porodicu.

Veljko Ražnatović
Foto: Privatna arhiva

Bokser Veljko Ražnatović bio je gost emisije "Whatzuuuup" na Red televiziji. On je u ovom intervjuu pričao o tome koliko mu teško pada što se zbog korone ne održavaju bokserski mečevi, pa otkrio da mu je žena Bogdana glavni navijač.

- Bio bih presrećan kada bi dozvolili da se odigra državno prvenstvo. Moja žena je lagana, ali majka i ostale žene u kući... Žena me prati na mečeve - rekao je Veljko.

Veljko je kao mali voleo da peva zajedno sa svojom sestrom Anastasijom, a u emisiji je ispričao i da li se i dan danas lati mikrofona, kao i zbog čega nije pošao stopama svoje majke Svetlane Cece Ražnatović.

Veljko i Bogdana Ražnatović
Foto: Instagram/printscreen

- I dan danas volim da pevam, volim da se uhvatim mikrofona da pevam kad popijem jednom u godinu dana. Ali nikada nisam imao aspiracije da pravim karijeru od toga, smatram da mogu mnogo više da napravim od ovoga. Ne bih bio srećan i ispunjen, da ne radim ono što radim. Trenirao sam fudbal 7 godina, pa sam počeo drugačije da razmišljam od saigrača, nisam hteo više da budem u društvu za koje smatram da nije moje - istakao je Ražnatović.

Na samom kraju razgovora Veljko je pričao i o svom sinu Željku i svakodnevnoj radosti koju mu on donosi.

- Glavni razlog sreće mi je u životu i svaki dan imam čast da budem otac jednog deteta - rekao je Veljko.

Podsetimo, Ceca je u više navrata rekla kako retko gleda sina ali ga apsolutno podržava u njegovoj čvrstoj odluci da se bavi ovim grubim sportom.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi