VEČITI NEŽENJA KONAČNO ZAPROSIO DEVOJKU! Ona je promenila njegov stav o braku
Alo

Sajmon Kauel (62) verio je svoju devojku Loren Silverman (44) nakon osmogodišnje romanse.

Pitanje je postavio na odmoru na Barbadosu tokom nove godine, pred njihovim sinom Erikom (7) i Loreninim sinom Adamom (16).

Uprkos tome što je prethodno insistirao da "ne veruje" u brak, Cauel je preispitao svoje stavove nakon što se zaljubio u Loren koja je bila iznenađena prosidbom.

VEČITI NEŽENJA KONAČNO ZAPROSIO DEVOJKU! Ona je promenila njegov stav o braku

Alo

 

- Loren je bila apsolutno zaprepašćena i nikada u milion godina nije očekivala da će Sajmon postaviti pitanje. Potekle su joj suze radosnice i očito je odmah rekla da - rekao je izvor za medije, piše Daily Mail.

- Loren je bila Sajmonova stena u proteklih nekoliko godina, podržavala ga je kada je slomio leđa, i uopšteno u svemu. Oni su divan par - komentarisali su njihovi prijatelji i dodali da su Sajmon i Loren već dugo zajedno i obožavaju jedno drugo, pa to nije veliko iznenađenje što su se ipak verili.

Sajmon je upoznao Loren kada je još bila u braku s milionerom, preduzetnikom Endruom Silvermanom. Njihova afera postala je javna, a Sajmonov se život promenio krajem jula 2013. kada su se pojavile vesti o Loreninoj trudnoći.

Simon je ranije izjavio da ne veruje u brak i da se brine šta će se dogoditi sa njegovim bogatstvom ako se oženi.

PETAR GRAŠO USKORO POSTAJE TATA! Ćerka Tončija Huljića potvrdila trudnoću, porodica i prijatelji presrećni!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading