NAOMI KEMBEL U DIZNILENDU SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM Svi se pitaju da li je on otac njene dece (FOTO)
Alo

Čuvena manekenka Naomi Kembel iznenadila je objavom da je dobila drugo dete pre nekoliko dana. U njenu porodicu stigao je sin, a kao i uvek, sve je držala u strogoj tajnosti. Da može da postigne sve iako ima novorođenče u kući, govori i činjenica da je ćerku odvela u Diznilend.

Detalje porodičnog izleta Naomi je podelila na svom nalogu na Instagramu. Ona je objavila fotografiju sa ćerkicom koja je oduševljeno gledala u Mikija Mausa.

Sa njima, čini se, nije bio najnoviji član porodice, ali je bio nepoznati muškarac kojem je Naomi sakrila lice. Manekenka, takođe, nije propustila priliku da se i sama uslika sa čuvenim Diznijevim junakom.

- Nikad nije kasno upoznati Mikija Mausa. Hvala ti, kćeri moje, što si me prvi put u životu dovela u Diznilend - napisala je Naomi u opisu fotografija.

Komentari su se samo nizali ispod objave, a bilo je mnogo onih koji su se zapitali ko je muškarac koji je bio u njihovom društvu. No, kako je Naomi veoma misteriozna o svom životu, to je i sada tajna, a ima i onih koji misle da je možda upravo on otac njene dece.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading