eva longorija
Foto: Alo/Foto: Profimedia

Da i najlepše žene sveta muku muče sa celulitom pokazala je holivudska glumica Eva Longorija (48) koju su paparaci nedavno fotografisali na porodičnom odmoru u Španiji.

Longoriju su fotografi uhvatili na jednoj popularnoj plaži u Marbelji u društvu sina Santjaga, s kojim se igrala u pesku, a potom su zajedno otišli na ručak.

Eva je na sebi imala minijaturni crni bikini koji je istakao njenu figuru, ali i nedostatke s kojima se bori gotova svaka stanovnica ove planete.

Umesto da dobije pohvale na račun toga kako izgleda na pragu šeste decenije, Evu su na društvenim mrežama osudili zbog celulita na zadnjici i nogama, ali očigledno da to glumicu nimalo ne brine.

Longorija je ponosno šetala plažom, dok je za ruku vodila sina, a paparaci su uhvatili i trenutak dok je petogodišnjeg Santjaga poljubila u usta.

Inače, Evin sin rođen je gluv, a glumica je svojevremeno otkrila da joj je bilo teško da prihvati njegov zdravstveni problem. Međutim, kako je objasnila, ta faza je kratko trajala, a sa suprugom Hoseom Bastinom bavi se humanitarnim radom koji je usmeren na pomoć gluvoj deci. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading