Alek
Foto: Profimedia/Profimedia

Poznati glumac Alek Boldvin je navodno istrgnuo telefon iz ruke devojci nakon što je ona pokušavala da ga natera da kaže "Slobodna Palestina".

Na video-snimku objavljenom na platformi X u ponedeljak uveče se vidi kako devojka prilazi Boldvinu u kafiću u Njujorku.

Nakon što je zahtevala da Boldvin izgovori tu rečenicu, nastavila je da se bavi Boldvinovim slučajem nehotičnog ubistva, gde je usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins na setu filma "Rust".

Zašto si ubio tu ženu? Ubio si tu ženu, a nisi dobio zatvor - rekla je ona, pa nastavila:

Alek

Profimedia

 

- Za Aleka nema zatvora. U zatvor stavljaš nevine ljude, Boldvine. Slobodna Palestina, Alek. Samo jednom, i ostaviću te na miru, kunem se.

Boldvin je otišao do ulaznih vrata kafića na Menhetnu i rekao osobi koja ga je snimala da "odmah izađe napolje".

 

 

Osoba je odbila, uprkos tome što im je neko drugi takođe rekao da odu. Boldvin je tada rekao da pozove policiju.

"Je*eš Izrael", rekla je, pa dodala: "Je*eš cionizam, molim te, reci".

Glumac je ponovo ušao u kafić, tražeći od zaposlenog da mu učini uslugu, a zatim istrgao telefon iz ruke devojke.

Na fotografijama se vidi kako pobesneli Boldvin nastavlja da se bori i skoro da dolazi do sukoba sa ženom. U istim kadrovima vidi se kako žena pokušava da vrati svoj mobilni telefon, koji 66-godišnji glumac i dalje drži u rukama. Ali izgleda da se svađa između njih dvoje nastavila ispred kafića u Njujorku gde je snimljeno ovo.

Alek

Profimedia

 

Ovo se dešava za vereme velikih propalestinskih demonstracija širom zemlje, uključujući Univerzitet Kolumbija i Univerzitet u Njujorku.

Uhapšeno je više od 100 demonstranata koji su kampovali na zelenim površinama Kolumbije prošle nedelje, navodi The Associated Press.

Tenzije su se nastavile na univerzitetu, jer su zaključali kapije kampusa za one koji nisu imali studentske karte, a protesti su izbili u kampusu i van njega. Nastava u Kolumbiji je takođe bila održavana onlajn nakon rastućih protesta.

Boldvinovi predstavnici još nisu odgovorili na zahtev THR-a za komentar.

 

Telegraf 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading