Ivania Bajić
Alo.rs
Ivania Bajić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Zaista ne mogu da opišem sreću koju sam osetila u trenutku kada su rekli da sam ja pobedila. Iskrena da budem, pare mi nisu toliko važne koliko činjenica da me narod voli i da su glasali za mene – rekla je Ivanija za "Alo". Pobednički intervju sa Bajićevom pogledajte klikom OVDE.

Međutim, novac je ipak bio primaran motiv za ulazak atraktivne crnke u zemunsku vilu, a to je i priznala pred ulazak.

- Pare su glavni razlog zašto ulazim u "Parove". Razmišljala sam da li da idem na fakultet, jer mi je već vreme. Između "Parova" i fakulteta, odabrala sam rijaliti. Želim da zaradim svoje pare. Svoje štedim, a tatine trošim. Ako dobijem veću svotu novca možda ću započeti svoj biznis - pričala je pred ulazak u osmu sezonu TV formata Ivania.

Pobednica "Parova" poznata je po svom raskošnom dekolteu, a svojevremeno je priznala da joj je "to zadovoljstvo" iskeširao otac.

Ivania Bajić Parovi

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Meni sve tata plaća. Svoj novac ne trošim, trošim samo njegov. Tako će biti sve dok se ne udam - ispričala je bivša stanovnica luksuzne zemusnke vile.

Pobednica osme sezone "Parova" ostaće upamćena po vezama sa oženjenim političarem Aleksandrom Požgajem, ali i po romansi sa Dušanom Zdravkovićem. Bez ustručavanja je priznavala da joj ne smeta ukoliko je muškarac zauzet.

- Poznato je da ja volim zauzete muškarce. Nikada se ne zna sa kojim će šta biti - svojevremeno je priznala Bajićeva.

Pročitajte i: